Изгониха и Балъков от Черноморец! Хубчев фаворит за поста

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (38)
15:45 / 07.12.2010
4929
Старши треньорът на Черноморец Красимир Балъков е бил сензационно уволнен, научи Гонг от два независими източника. Новината е станала факт снощи, точно в 23:00 часа след заседание на Борда на директорите.

Все още никой от клуба не желае официално да потвърди информацията. Пресслужбата на клуба подготвя изявление. Не са ясни мотивите. Спрягат се различни версии - от драстично намаляване на бюджета до прекомерни разходи, направени от спортно техническия щаб.

Според нашите източници, фаворит за поста е Петър Хубчев, който в момента ръководи сателитния Черноморец Поморие и с него стигна до шокиращ финал за Купата на България миналия сезон.

Припомняме ви, че най-високият етаж от управлението на Черноморец се разтърсва от жестоки скандали в последните месеци. Войната между Митко Събев и Денис Ершов очевидно започна сериозно да разклаща и финансовия рай в бургаския клуб.

Митко Събев е в чужбина, а от снощи до този час текат консултации за начина на раздяла между Черноморец и Балъков заради колосалната неустойка, която по традиция немският възпитаник слага в договорите си.

Източник: gong.bg


Виж коментарите (38)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).