Черноморец: Уволняваме Балъков заради "Петрол"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (8)
18:24 / 07.12.2010
3345
Предвид създалата се ситуация в управлението на "Петрол холдинг" и споровете между основните акционери на компанията, се наложи промяна в стратегията за развитието на ПСФК "Черноморец - Бургас". Като отчита обстоятелствата, изнесени и на официална пресконференция, че част от акционерите на холдинга не подкрепят идеята за издръжката на футболния клуб и ще се наложи редуциране на клубния бюджет, ръководството отчете, че няма да има възможност да осигури необходимите средства за изпълнение на петгодишната програма, приета с идването на Красимир Балъков в Бургас.

Във връзка с тези новосъздадени обстоятелства и отчитайки новите реалности, на свое заседание СД на ПСФК "Черноморец - Бургас" АД предложи и се взе решение по взаимно съгласие да бъдат разтрогнати договорите на спортно - техническото ръководство в лицето на старши треньора Красимир Балъков, помощник треньорите Илия Груев и Йончо Арсов, считано от 8 декември 2010 година. Ръководството на клуба изказва своята благодарност на спортно техническия екип, който през тези две години начело на отбора, направи всичко по силите си да издигне равнището на футбола в Бургас и марката "Черноморец".

Финансирането на клуба ще се осъществява от президента на ПСФК "Черноморец - Бургас" г-н Митко Събев.

Уверяваме спортната общественост на град Бургас и многобройните привърженици на отбора, че клубното ръководство ще направи всичко възможно, футболният отбор на "Черноморец - Бургас" да продължи да играе значима роля в първенството на страната и да преследва високи цели.



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).