Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Балъков се натиска за Бундеслигата
Автор: Екип Burgas24.bg 10:26 / 09.12.2010Коментари (2)1346
© Burgas24.bg
Красимир Балъков потегля към Щутгарт, но не за да поеме едноименния тим, а да види дома си. Това съобщи самият той.

"Митко Събев обясни достатъчно по въпроса. Аз няма какво повече да кажа по въпроса. Разделихме се като приятели, разтрогнах договора си по взаимно съгласие, както и моите помощници", заяви Бала. "Отивам си в Щутгарт, но няма да ходя, за да поемам тима, а защото там живея. Относно това, защо не получавам шанс за треньор там, не мога да кажа. От пет години чакам своя шанс да поема тим от Бундеслигата - Щутгарт или някой друг, и при първия удобен случай ще се възползвам и ще се опитам да се докажа", каза той, отричайки за оферта от "швабите". "Към този момент обаче искам първо да си почина, защото определено имам нужда. После ще видя какви оферти ще пристигнат до мен и ще ги разглеждам", добави Балъков, който напусна Черноморец заради намаления бюджет.

Краси коментира и вече бившите си играчи. "Енис Хайри е много добър футболист. Той може да играе в Щутгарт или като цяло в Бундеслигата. В Черноморец имат много добри млади футболисти като Георги Теризев, Орлин Старокон, Мартин Тошев. Всички те имат качества да се утвърдят в немския елит, но дали това ще стане, зависи от самите тях. Трябва да се развиват в правилната посока, ако искат да успеят. Лично иначе съм доволен от това, което свършихме в Бургас, аз и помощниците ми. Няма за какво да не бъда доволен", завърши Краси Балъков.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Сега да видим на кое място ще е Черноморец? Не оценяме добрите Българи,които милеят за отборите си.Балъков се е доказал и ,където и да отиде,ще го вземат и ще спечелят.
+2
 
 
"...Ритахми ги, ритахми ги, ама многу здраву. Айди нащи, викайти ни браву! Ний за тоз народ, за таз страна, са старайм дажи в Бундислигата. Многу сми страхотни, ама многу сми дубри, хич не ни е еня за никакфи пари. Биими всеки, ей тъй за ваш кеф - вий наща публика сти нашия шеф..." - откъс от песента "Франция Здравей" - 1998
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: