Балъков се натиска за Бундеслигата

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
10:26 / 09.12.2010
1347
Красимир Балъков потегля към Щутгарт, но не за да поеме едноименния тим, а да види дома си. Това съобщи самият той.

"Митко Събев обясни достатъчно по въпроса. Аз няма какво повече да кажа по въпроса. Разделихме се като приятели, разтрогнах договора си по взаимно съгласие, както и моите помощници", заяви Бала. "Отивам си в Щутгарт, но няма да ходя, за да поемам тима, а защото там живея. Относно това, защо не получавам шанс за треньор там, не мога да кажа. От пет години чакам своя шанс да поема тим от Бундеслигата - Щутгарт или някой друг, и при първия удобен случай ще се възползвам и ще се опитам да се докажа", каза той, отричайки за оферта от "швабите". "Към този момент обаче искам първо да си почина, защото определено имам нужда. После ще видя какви оферти ще пристигнат до мен и ще ги разглеждам", добави Балъков, който напусна Черноморец заради намаления бюджет.

Краси коментира и вече бившите си играчи. "Енис Хайри е много добър футболист. Той може да играе в Щутгарт или като цяло в Бундеслигата. В Черноморец имат много добри млади футболисти като Георги Теризев, Орлин Старокон, Мартин Тошев. Всички те имат качества да се утвърдят в немския елит, но дали това ще стане, зависи от самите тях. Трябва да се развиват в правилната посока, ако искат да успеят. Лично иначе съм доволен от това, което свършихме в Бургас, аз и помощниците ми. Няма за какво да не бъда доволен", завърши Краси Балъков.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).