Бразилец от "Черноморец - Бургас" избра да тренира през зимата в България

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:54 / 10.12.2010
1872
Необичаен избор направи бразилецът в "Черноморец - Бургас" Габриел Атц, който днес направи индивидуална тренировка на стадион "Лазур". Централният защитник е предпочел да зъзне през зимата в България, вместо да се радва на слънцето в топлата си родина. Сърцето на Атц обаче ще грее, защото преди няколко дни при него пристигнаха съпругата и тримата му синове. Семейството е решило да сподели студения сезон с футболиста. Габриел всъщност добре познава зимата, и то в нейния най - лют вид от сезоните, в които игра за руските "Рубин" /Казан/ и "Химки".

"Горя от желание да се представя добре през пролетния полусезон с екипа на "Черноморец". Клубът ми помогна много в периода на дългото ми отсъствие и сега се чувствам морално задължен да се отплатя", заяви русият бразилец, който пропусна целия есенен дял от "А" група заради лечение на контузия, което премина основно в клиника в Мюнхен при лекаря на "Байерн" д-р Волфарт.

Атц се завърна в Бургас в края на месец ноември и успя да изиграе на ниво цялото второ полувреме при победата над "Добруджа" с 3:0 за купата в последния мач за годината.

"Ще поддържам формата си активно през зимата, за да вляза в подготовката с летящ старт и да заслужа доверието на новия треньор", обеща Атц, докато тичаше по пистата.

По плана на бившия вече наставник Красимир Балъков "Черноморец - Бургас" се събира за първа тренировка на 5 януари.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).