Левски отмъква трима от разпадащия се Черноморец

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (13)
09:48 / 12.12.2010
3486
Левски гледа сериозно към Бургас за зимната си селекция. Сините ще опитат да се възползват от края на финансовия рай в Черноморец и да прилапат три от звездите на тима. На "Лазур" вече освободиха треньора Красимир Балъков, а по-рано тази есен си тръгна и изпълнителният директор Фреди Бобич. Свиването на бюджета продължава, шефовете на клуба са склонни да се разделят с някои от звездите си.

В Левски веднага се прицелиха във вратаря Паскал Борел. На Герена отчаяно търсят решение на проблема при вратарския пост. След като Георги Петков бе зачеркнат, нито Божидар Митрев, нито Кирил Акалски получиха пълно доверие за титуляри, макар че първият направи отличен мач в Гент. Наскоро шефовете на Левски проявиха интерес към младия вратар на Видима Пламен Илиев, който обаче едва ли ще сложи край на проблемите. Сините искат опитен и класен вратар, а при влошената обстановка в Черноморец Паскал Борел може да излезе на по-тънка цена. Немецът стана вратар номер едно в "А" група тази есен, след като допусна едва седем гола. Левски се нуждае и от защитници. Сините останаха без алтернатива в средата, като дори Сержиньо бе връщан, за да попълва дупката. Ясен Петров и Георги Иванов от доста време следят младежкия национал Георги Терзиев и сега са готови да го вземат. Левият защитник Орлин Старокин също е трансферна цел. Юношата на ЦСКА е спряган за евентуален заместник на Веселин Минев, който може да бъде продаден в чужбина през зимата.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).