Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
222 сантиметровата баскетболна звезда Пи Ел напуска "Черноморец"
Автор: Екип Burgas24.bg 11:12 / 30.12.2010Коментари (2)2541
©
Тъмнокожият баскетболист Прийст Лодърдейл напуска бургаският "Черноморец" заради финансовата криза в отбора, предаде репортер на Burgas24.bg. От новата година той ще облече екипа на "Левски", това е потвърдил самият наставник на "сините" Тити Папазов.

Пи Ел от известно време не тренира и не играе пълноценно в бургаския представителен състав. Като причина първоначално бе оповестена от ръководството на отбора болест в начален стадий. По-късно обаче се породиха и съмнения за финансова неизрядност от страна на клуба. Стана ясно, че Пи Ел е получил обещаното по договор, но самият той е решил да бъде съпричастен към останалите си колеги от отбора, които имат да получават заплати не само от новия сезон, а и от миналия сезон ( част от основните състезатели) и да не тренира и играе, докато и на момчетата в състава не бъдат изплатени дължимите суми.

Солидарен с момчетата в отбора именно затова Пи Ел е отказал да играе в последния за годината мач на "Черноморец", който се игра снощи в зала "Бойчо Брънзов". Срещу "Черно море" бургазлии отстъпиха като домакини с 63:76 точки.Лодърдейл дори не бе сред публиката в залата.

Burgas24.bg припомня, че миналата година по това време и друг тъмнокож състезател избяга от бургаския " Черноморец". Брус Браун напусна тима в началото на март 2010 година Официално тогава от клуба обясниха, че Браун е получил предложение от Ливански отбор, който бил готов да му дава 4-5 пъти по-висока заплата. Неофицално обаче още преди новогодишните празници се шушукаше,че Браун може и да не се завърне от САЩ, където бе при семейството си заради забавянето на заплатите в Бургаския тим.

"Черноморец" Бургас е спонсориран основно от Община Бургас.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.



Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: