Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
222 сантиметровата баскетболна звезда Пи Ел напуска "Черноморец"
Автор: Екип Burgas24.bg 11:12 / 30.12.2010Коментари (2)2535
©
Тъмнокожият баскетболист Прийст Лодърдейл напуска бургаският "Черноморец" заради финансовата криза в отбора, предаде репортер на Burgas24.bg. От новата година той ще облече екипа на "Левски", това е потвърдил самият наставник на "сините" Тити Папазов.

Пи Ел от известно време не тренира и не играе пълноценно в бургаския представителен състав. Като причина първоначално бе оповестена от ръководството на отбора болест в начален стадий. По-късно обаче се породиха и съмнения за финансова неизрядност от страна на клуба. Стана ясно, че Пи Ел е получил обещаното по договор, но самият той е решил да бъде съпричастен към останалите си колеги от отбора, които имат да получават заплати не само от новия сезон, а и от миналия сезон ( част от основните състезатели) и да не тренира и играе, докато и на момчетата в състава не бъдат изплатени дължимите суми.

Солидарен с момчетата в отбора именно затова Пи Ел е отказал да играе в последния за годината мач на "Черноморец", който се игра снощи в зала "Бойчо Брънзов". Срещу "Черно море" бургазлии отстъпиха като домакини с 63:76 точки.Лодърдейл дори не бе сред публиката в залата.

Burgas24.bg припомня, че миналата година по това време и друг тъмнокож състезател избяга от бургаския " Черноморец". Брус Браун напусна тима в началото на март 2010 година Официално тогава от клуба обясниха, че Браун е получил предложение от Ливански отбор, който бил готов да му дава 4-5 пъти по-висока заплата. Неофицално обаче още преди новогодишните празници се шушукаше,че Браун може и да не се завърне от САЩ, където бе при семейството си заради забавянето на заплатите в Бургаския тим.

"Черноморец" Бургас е спонсориран основно от Община Бургас.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на green81
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.



Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: