Капитанът на "акулите" Траян Дянков продължи договора си с клуба

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
13:18 / 15.01.2011
1750
Един от най-опитните футболисти на "Черноморец - Бургас" и несменяем титуляр в защитната формация на тима Траян Дянков, продължи с още година договора си с бургаския клуб. Сегашният контракт на централния бранител изтичаше в края на сезона. Силните и постоянни игри на Траян обаче не останаха незабелязани от новото спортно-техническо ръководство на отбора и снощи на капитана бе предложен договор до края сезон 2012.

Главният мениджър на тима Душан Буковац сподели, че е изключително удовлетворен от факта, че опитен футболист като Траян Дянков ще продължи да ръководи едно от стратегическите звена в тима. Неслучайно защитния вал на "акулите" е най-добре представящия се в родното първенство, а по коефициент е сред най-добрите в европейските шампионати. Именно воден от мисълта за участие в Европа през това лято, спортния шеф на тима поднови контракта на капитана за още година напред.

Самият Дянков веднага след подновяването на контракта сподели, че е изключително удовлетворен от своя нов договор и ще направи всичко по силите си, заедно със своите колеги от защитата и след края на сезона, отборът отново да е с най-добрата защита и най-малко допуснати голове във вратата.

С поредната си стъпка ръководството "Черноморец - Бургас" категорично опроверга за пореден път на практика спекулациите, че отборът през пролетта няма да преследва високите цели, които клубния президент и спортно - техническото ръководство заявиха в началото на Новата година. Титлата и Купата на страната, както и участието в европейските клубни турнири, остават основни приоритети на бургаския клуб преди започващия сезон.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).