Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Край на безплатния вход на Лазур, само с билети и карти
Автор: Екип Burgas24.bg 16:38 / 16.01.2011Коментари (18)3572
©
ПСФК "Черноморец - Бургас" ще въведе платен достъп до мачовете на клубния стадион "Лазур" от пролетния полусезон на 2011 година.

ПСФК "Черноморец - Бургас" ще пусне в продажба абонаментни карти за сезон 2011/2012, които ще важат за пролетния полусезон на първенството 2010 - 2011 година, както и за срещите от турнира за Купата на Република България, като бонус за притежателите им. Освен достъп до футболните срещи на стадиона, различните видове карти Ви предлагат и редица предимства като например:
-Запазено място по Ваш избор, включително във VIP ложите;
-Място в бизнес залите с включен кетъринг;
-Ваучери за фен магазина или подаръци;
-Запазено място на паркинга, /ако закупите Златна карта/;
-Удобства, лукс и престиж;
Закупуването на абонаментна карта Ви дава възможност да се почувствате специални на място, където можете да усетите еуфорията преди, по време и след футболните срещи.
Пълна информация за абонаментните карти и начините за закупуването им можете да получите на сайта на клуба - www.chernomoretz.bg, във фен магазина на стадион "Лазур" и на телефон 0889669068.

Ето и повече за видовете карти, които Ви предлагаме:
Златна VIP карта: струва 1800 лв. и осигурява запазено място във VIP ложата, седящо място в бизнес залите с включен кетъринг, ваучер за фен магазина на стойност 50 лв. и запазено място на паркинга. Първите закупили златна VIP карта ще получат право да паркират в рамките на стадиона.

Сребърна VIP карта: струва 1500 лв. и осигурява запазено място във VIP ложата, достъп до бизнес залите с включен кетъринг и ваучер за фен магазина на стойност 30 лв.
Бронзова VIP карта: струва 1000 лв. и осигурява запазено място във VIP ложата, ваучер за фен магазина на стойност 15 лв. и подарък топка.

Синя VIP карта: струва 300 лв. и осигурява запазено място в блокове 1, 2, 7 и 8 на Сектор А. На закупилите Синя карта ще се предлага безплатно клубно шалче.

Клубна карта за сектор В: струва 90 лв. и осигурява покрито запазено място в сектор В. С клубната карта от 90 лв. ще се предлага безплатна клубна шапка.

За членове на фенклуба, които традиционно заемат места в блока на агитката от този сектор, картата се предлага на цена 80 лв. с клубна шапка.

Клубна карта за сектори Б и Г: струва 80 лв. и осигурява запазено място в сектори Б и Г и подарък календар - по избор.

На хората в неравностойно положение ще бъдат предоставени безплатни карти, а на техните придружители карти на стойност 30 лв. Тези карти се получават само във фен магазина срещу представяне на съответния документ.
За ученици, студенти, пенсионери и жени, картите от 80 и 90 лева ще се предлагат с отстъпка от 25%. Всички дами, които закупят карта ще получат подарък - маркова козметика.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на dimo-yanev
премахни филтъра

0
 
 
Е 90 лева за "В" сектор за 20-ина мача с тези за купата, висока цена ли е?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим
Черноморец търси изравняване на серията с Балкан в полуфиналите на НБЛ
Григор Димитров стартира атака на титлата в Рим днес
Инспектираха "Арена Бургас"
Италиански клуб покани футболен талант от Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: