Феновете на Нефтохимик застанаха зад новите собственици и ръководство

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
13:27 / 27.01.2011
4506
С благодарствено писмо феновете на Нефтохимик се обърнаха към новите собственици на тима. Зелените ултраси изразиха своите надежди, че любимият им клуб върви в правилния път и съвсем скоро ще се върна на професионалната сцена. Предлагаме ви обръщението на феновете на бургаски клуб.

"С началото на 2011 г. футболен клуб Нефтохимик смени своята собственост. Клуб на привържениците на Нефтохимик желае да изрази своята благодарност към новите собственици за трудното начинание, в което се впуснаха за да възродят нашия славен отбор. Ние заставаме зад амбициите и намеренията на г-н Николай Филипов и г-н Валентин Каравълчев и се надяваме с обща помощ да изведем нашия любим отбор там, където му е местото - в челото на професионалния футбол!

Клуб на привържениците на Нефтохимик иска да изкаже специално благодарности към компания "Евробилдинг Инженеринг" и в частност г-н Георги Танев, който успя да запази марката Нефтохимик и съумя въпреки многото трудности да изгради един боеспособен отбор и най-вече да възстанови ДЮШ на нашия клуб. Ние сме сигурни, че дори като редови фен той ще помага на отбора и ще се радва на бъдещите успехи.

Не на последно место изразяваме своите благодарности към кмета на Община Бургас - г-н Димитър Николов. Неговата помощ е била и е много важна за настоящия отбор и ние искрено се надяваме да имаме възможността да го поканим на мач в професионалния футбол през лятото".



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).