Черноморец готви нова трансферна бомба - взима нападател от Ювентус

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (7)
16:35 / 28.01.2011
2973
Бургаският Черноморец е на път да направи нова трансферна бомба тази зима. След като в отбора беше привлечен офанзивният халф на Фиорентина Савио Нсереко, сега щабът на "акулите" е на път да вземе и играч от торинския гранд Ювентус.

Става въпрос за централен нападател, който е собственост на "Старата госпожа", въпреки че вчера от Черноморец не поискаха да разкрият повече подробности. Играчът е на 22 години и през есента е бил преотстъпен в отбор от Серия Б. Стана ясно още и, че играчът е роден в Нигерия, но има и италиански паспорт. На нива ръководства сделката вече е договорена и босът на бургазлии Митко Събев се е съгласил на 250 000 евро за преотстъпването на футболиста. Точно толкова Събев ще даде и за преотстъпването на Нсереко от Фиорентина.

В същото време стана ясно, че исландският национал Йозеф Йозефсон, който започна подготовка с бургазлии преди седмица, е бил отпратен заради стара травма. Играчът не е бил в състояние да води пълноценни тренировки и заради това треньорът Антон Велков още преди три дни е казал, че няма да разчита на него.

Източник: в. "Меридиан мач"



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).