В събота е първата контрола на "Черноморец – Бургас" в Анталия

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:34 / 04.02.2011
1364
В събота, 5 февруари от 15 часа българско време на централния терен на базата Емирхан в Сиде, един срещу друг ще се изправят "Черноморец - Бургас" и "Винтертур" Швейцария. Двата отбора са добри познайници от миналата година, когато отново тук се срещнаха в приятелски мач, а двубоят помежду им завърши без да излъчи победител - 2:2.
Утре след тренировката сутринта, старши треньорът на "акулите" Антон Велков ще определи футболистите, които ще вземат участие в мача. Предпочитанията на Велков са за повече игрови минути на всеки от играчите в контролните мачове и затова не се очаква в двубоя да вземат участие всички налични футболисти. Така бе и в първите две контроли играни в Поморие. До този момент няма играчи с оплаквания, така че всички 23 футболисти ще бъдат на разположение на старши треньора.

Кратък репортаж от мача на "Черноморец - Бургас" с "Винтертур" ще може да видите по-късно утре на официалната страница на клуба в раздел видео. От днес там също ще намерите материали от първите тренировки на "акулите" в Турция. Подробности със снимков материал от двубоя в събота очаквайте на сайта на отбора непосредствено след края на мача.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).