Велков: Ще търсим по-голяма агресивност и резултатност

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
19:12 / 05.02.2011
1374
Като цяло се получи полезна контрола. Стресирахме се малко от на моменти прекалено твърдата игра на швейцарците. Доволен съм от старанието на момчетата. През второто полувреме доминирахме и владеехме играта. Ние продължаваме да преследваме високите цели и тук сме на едно мнение с ръководството. Ще искам от тях по-голяма агресивност в атака и повече резултатност. Трансферният прозорец е отворен все още и при необходимост бихме потърсили футболисти на постовете, за които смятаме че имаме нужда.

На въпрос ще ходи ли Енис Хайри в друг клуб старши треньорът на "Черноморец - Бургас" отговори така: Видяхте, че Енис Хайри изигра пълни 90 минути. Той не е пропуснал нито една тренировка на отбора, така че сега се подготвя за пролетния полусезон с отбора. Ако нямаше да разчитам на него, едва ли бих му дал толкова много игрово време.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).