"Акулите" направиха последна тренировка в Сиде

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:18 / 13.02.2011
1227
След като си свършиха по-най добрия начин работата на терена в подготовката, в последния ден футболистите получиха възможности за импровизация. Дългия лагер по никакъв начин не се отрази негативно на играчите, за което спомогна и хубавото време, както и позитивната настройка на треньорския екип.

В последния тренировъчен ден, в края на последното занимание, Велков разреши за кратко "смяна на местата". Най-атрактивното изпълнение бе на нападателя Лис Мутис, който взе вратарските ръкавици и без никакви условия даде възможност на Паскал Борел да му предаде няколко професионални урока. Германецът, който след всяка тренировка води пълен дневник с упражненията, показани от треньора на вратарите Любомир Шейтанов, даде встъпителна лекция по хващане на топката и избиването с крак на Мутис. Нападателят се представи за оценка "приблизително" добър, но желанието му бе оценено с отличен.

През това време Стоян Колев, който ръководеше тренировките на вратарите, в отсъствието на треньора, заради ангажиментите му с националния отбор, даваше наставления на младия си колега Ник Дашев в някои заплетени ситуации на терена.

Антон Велков също използва доброто настроение сред футболистите и събра на отделен терен със специално направени бази младоците в тима. Към групата той присъедини и Савио, като лично Велков показа как да се изпълняват различните упражнения.

Новото попълнение на "акулите" пък използва ефективно почивния ден, като заедно с Хайри промениха прическите си. Останалите играчи се отдадоха на релакс и почивка. Андонов се потопи отново в морето, а колегите му плуваха в басейна, след което влязоха и в сауната. Други играха билярд, карти и тенис или просто се поразходиха по безкрайната алея край морето.

В крайна сметка нито продължителния лагер, нито тежките натоварвания повлияха на играчите. Напротив, всички в отлична кондиция и настроение се прибират в България, като разбира се най-радостен от пълноценната тренировъчна програма е спортно-техническия щаб, който 100% изпълни програмата за подготовка в Анталия.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).