В Черноморец - Бургас не знаят за идването на аржентинец

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
10:36 / 18.02.2011
2224
Втори ден основна тема в разговорите между привържениците на футбола в Бургас е привличането на аржентинец в състава на Черноморец - Бургас. Новината, която гръмна в сряда, по традиция тръгна от столицата по посока към морето.

Според нея бургаският клуб е договорил привличането на аржентинеца Лукас Габриел Лопес Гарсия. Футболистът е на 23 години, висок е 170 см и играе като ляво крило. Той се очаква да пристигне в България през следващата седмица, за да подпише личния си контракт, ако премине успешно медицински изследвания.


Лопес Гарсия идва от аржентинския четвъртодивизонен "Гуарани Антонио Франко", за който има 50 мача и 8 гола в последните три сезона.


Потърсени за коментар, от пресслужбата на Черноморец - Бургас заявиха, че нямат информация за пристигнали нови футболисти. От там не скриха, че за евентуалното привличане на въпросния аржентинец също са научили от публикуваното в столични медии.


В същото време вчера соченият за ново попълнение Лопес Гарсия е потвърдил пред сайта на "Гуарани", че информациите за негов трансфер в "Черноморец" са верни и че почти сигурно ще продължи кариерата си в България.

Източник: в. "Компас"



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).