"Сините акули" подмениха ръководството

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
13:14 / 22.02.2011
2693
Досегашният председател на фенклуба на Черноморец- Сините акули, Неделчо Харизанов беше преизбран на поста за нов мандат на Общо събрание на организацията, което се проведе Младежкия културен дом. Неговата кандидатура беше единствена.

Управителният съвет за следващия тригодишен период ще бъде от девет човека, като освен председателя, влизат още осем. Едва един член остана от предишното управително тяло, а останалите седем души са нови лица. Сред тях има представител на политическа партия и бивш общински съветник, както и бизнесмени и хора от духовната сфера.

91 човека присъстваха на събранието и гласуваха за новото ръководство, както и подкрепиха план-програма за една година напред. Следващото Общо събрание на организацията, което ще бъде само отчетно, трябва да се проведе в началото на 2012-а година.

В управата на фенклуба няма да бъдат избирани заместник-председатели, а единствено Васил Арнаудов ще получи задачата да се грижи за финансите на организацията.

От името на управата беше прочетен доклад за изминалия период, както и план-програма за следващите 12 месеца. В програмата е заложено рекламиране на фенклуба по различни
начини, привличане на нови и млади членове, а също така и разширяване на дейността.

Още веднъж беше обявена и цената за абонаментни карти, които фенклуб Сините акули предлага на своите членове и симпатизанти. Тя е промоционална - 48 лева и включва всички домакински мачове за следващите половин сезон и цялата следваща година.

Фенклубът организира и екскурзия за гостуването на Академик (София) в събота от първия пролетен кръг. Записването става до петък по обяд във фенклуба, а цената е 12 лева.

От Фенклуб "Сините акули" анонсираха и среща с треньора Антон Велков и изпълнителния директор Джанпиеро Персикети, което ще се проведе в средата на следващата седмица и е посветена на първия домакински мач за отбора. Това е домакинството на ЦСКА от 17-ия кръг.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).