Савио влиза в групата за мача на стадион "Славия"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
15:15 / 24.02.2011
1283
Най-новото попълнение на "Черноморец - Бургас" Савио Нсереко ще бъде в групата за гостуването на "Академик" в събота, обяви старши треньорът Антон Велков. Той призна, че германецът от угандийски произход все още не е навлязъл в най-добрата си форма, но това може да стане по-бързо, ако играе в официални мачове. Нападателят, който е преотстъпен от италианския "Фиорентина" до края на сезона, проведе зимната подготовка с "акулите", но само участието му в контролите не е достатъчно, за да влезе в оптимален ритъм.

"Савио е интелигентно момче и смятам, че възможно най-скоро ще намери най-добрата си форма. Докато е полезен, ще бъде на терена", каза още Велков. Той добави, че има готовност да дава повече шансове за изява на младите в отбора. "В момента те усещат доста доверие от моя страна. Надявам се да го защитят. Знам, че ще има доста трудни моменти. Трябва да имам търпението и да им помагам с точните наставления. В "Черноморец" всъщност изискванията са високи и който ги покрива, независимо от възрастта, ще играе", добави Велков, като посочи, че включва в групата за мача с "Академик" и 18-годишния юноша Живко Петков.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).