Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Без димки, факли и пиротехника на мача Черноморец – ЦСКА
Автор: Екип Burgas24.bg 17:00 / 02.03.2011Коментари (24)3628
©
Забранява се внасянето на всякаква пиротехника на стадион "Лазур" за мача Черноморец-Бургас - ЦСКА. Мярката е в името на безопасността на зрителите. На всеки вход влизащите ще бъдат щателно проверявани за димки, факли, бомбички и друг подобен инвентар, който ще бъде изземван. Както е било винаги, ще се отнемат и други предмети, които могат да представляват заплаха за публиката. Хора в нетрезво състояние няма да бъдат допускани на стадиона.

За реда и сигурността на стадиона са ангажирани 150 униформени полицаи и 70 охранители. Ще има и 20 стюарди. Феновете на ЦСКА ще влязат на стадиона през отделен вход, който няма да се ползва от други зрители. Домакините са в готовност да посрещнат "червена" агитка от около 700 души, които ще се придвижат организирано от София. Очаква се бройката да набъбне поне до 1 000 с присъединяване привърженици на армейците от съседни на Бургас области.

Агитката на Черноморец - Бургас също се стяга за мощна подкрепа, макар и без пироефекти. Късно тази вечер феновете ще разкрият какво подготвят на срещата си с мениджъра на клуба Душан Буковац и старши треньора Антон Велков.

Билети за мача Черноморец - Бургас - ЦСКА ще се продават и в почивните дни. Началото на срещата в събота е от 18.00 часа. Стадион "Лазур" ще отвори врати за зрители в 16.30 часа.

Още по темата: общо новини по темата: 9
06.03.2011
03.03.2011
02.03.2011
02.03.2011
02.03.2011
02.03.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Bourgas
премахни филтъра

+3
 
 
Еди Кой Си, симпатяго, не можеш да слагаш всичките под един знаменател! Феновете на Нефтохимик са само интелитентни, а тези на Черноморец - утайки. Нали се сещаш колко от вас биват и колко от вас не стават и за чеп за зеле? Нормалните фенове на Нефтохимик и Черноморец са приятели, като моите и се събираме, и си пием, и никой не го е*е за това кой за кой отбор е! Явно не си ми чел поустовете, тъй като гледам, че само в този форум седиш, та мога и да ти кажа колко бяхте на мача с Ботев... Ако искаш? 3 сектора хора, от които 200 бяха там с песни и шалчета, другите бяха хванати от гората - повечето бяха непълнолетни и останалите бяха такива като мен! Не ми хвали пропадналите сценаристи от Шоуто на Слави, защото лично аз не бих се гордял с поп фолк фенове! "Смешната" омраза тръгва от малчуганите в редиците на Нафтата, тъй като много добре знаеш възрастта на феновете на Акулите и много добре знаеш дали те ще тръгнат да се дразнят, особено с малолетни адидаси и славейковски/изгревски батки! Всичко започна от това, че някой каза на тия малките, че стадион "Лазур" ("Нефтохимик") е техен, или школата била тяхна, или играчите били техни и тем подобни простотии! Айде не ми говори глупости, защото не ти отива и на годините и на висшето образование подобни приказки... Да не говоря също така за "истинските" отбори Черноморец, Ботев, Локото и... Нефтохимик! Това същия отбор ли е, я сега кажи? Не е ли слят? Лиценз? Но на хората това не им пука и си обичат отборите! Никой нищо не преписва... А това, което най-много ме радва, че всеки път, когато някой от вас тръгне да пише, става дума за бой - къде, кого и как са били! Е евала, братче, да ви имам АйКюто, да ви имам възпитанието, да ви имам ценностната система! Айде със здраве и не забравяй - АЗ ТИ ВЗЕХ ТВОЯ СТАДИОН, ТВОЯ ОТБОР, ТВОЯТА ШКОЛА, ТВОИТЕ КУПИ, ТВОИТЕ ТРЕНЬОРИ, ТВОЯТА ИСТОРИЯ! Всичко това, което ТИ, както и още многомилионната публика на Нефтохимик сте ГРАДИЛИ и сте СПОНСОРИРАЛИ в продължение на толкова много години... П.С. Я ми кажи само едно нещо: Колко пари си дал ти за този отбор, за нещо от него, материално или не, за да претендираш, че е твое и аз ще ти кажа колко съм дал за СЪЩИЯ този отбор! За любов не говорим, защото съм убеден, че даже съм ходил на повече мачове от теб на Нафтата...
0
 
 
ало извън земния ко ще кажеш си затвориш миризливата уста
-1
 
 
Не ми се правете бе ей нещасници пропаднали знам ви по имена цялата ви "агитка" от 10 човека!!! да не съм от Бургас да ми говорите че сте много че сте велики ходете го разправяайте на другите градове дори и те ви се смеят и няма да ви повярват парадокса е че и вие самите си знаете че сте супер смешни и че сте 10 човека агитка тогава затворете си устите миризливи риби!
+2
 
 
За съжаление ще се коментира тука кой има и кой няма пари... Не знам момчетата, които са фенове на нафтата на по 18-19 год. от къде имат пари? Ще ви кажа нещо, от което може да почерпите малко акъл, ако ви е възможно да го правите - Имайте уважение към всеки, за да ви е по-лесен живота! Относно Черноморец - успех срещу чорбата, а относно Нафтата - скорошно завръщане в "А" група и относно "супер мега ултрасите" и на двата отбора - пийте по една студена вода, седнете, прочетете някоя книжка, вземете висше, изхранвайте се така, за да няма нужда някой да ви помага и не се нервете - нервичките не можеш да си ги върнеш! Ще се видим на мача! П.С. Онзи ден в Поморие не бяхте 1000 :)
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: