"Акулите" пак паднаха, този път от Левски в София

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (18)
19:48 / 12.03.2011
3010
Черноморец инкасира поредна неприятна загуба в първенството. Този път бургазлии очаквано загубиха гостуването си на Левски в София с 0:1, като по този начин чувствително се отдалечиха от еврозоната.

Антон Велков бе заложил на добре подсигурена дефанзивна тактика, която даде добър резултат до средата на второто полувреме.

Противно на очакванията, след срамния домашен разгром от ЦСКА, "акулите" се бранеха много организирано и на свой ред опитваха контри.

Преди почивката рядко защитата на бургазлии се пропукваше, като най-чистото положение изпусна Дарко Тасевски, който не успя да се възползва то разбъркване в наказателното поле и от близо стреля в тялото на Борел.

След почивката "сините" затегнаха обръча, но трудно стигаха до чисто голово положение.

Все пак в 73-та минута, след центриране на Йовов, топката попадна у Тасевски, който от непосредствена близост реализира за 1:0.

След това попадение тонусът в играта на Черноморец спадна, което позволи на Левски да организира няколко опасни атаки, но до нов гол не се стигна.



Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).