Антон Велков: В Черноморец - Бургас всичко е на топ ниво

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:33 / 17.03.2011
1201
Това заяви старши треньорът на традиционната си пресконференция преди всеки кръг от първенството на А група. В събота отборът гостува в Севлиево на Видима - Раковски.

"Изключително съм благодарен на президента Митко Събев, който цяла седмица беше до нас. Изключително съм доволен от нещата, които се казаха. Той ни върна позитивното настроение с думите, че Черноморец - Бургас ще продължи да върви напред, че ще продължим градивното начало", констатира с удовлетворение Велков.

"Началото за мен беше трудно, но когато е трудно, в един отбор се избират добри професионалисти. Щом г-н Събев ми е гласувал доверие, значи смята, че съм добър треньор. Аз пък смятам, че имаме добри футболисти, които могат да излизат от трудни ситуации. Не е лесно, защото имаме много промени в състава. Гарантирам обаче, че всички, които сме тук, не сме попаднали случайно и ще направим така, че да не се питаме дали целите остават", подчерта Велков, като недвусмислено даде уверения, че Черноморец - Бургас ще продължи да се бори за класиране за евротурнирите.

"В момента ние сме губещи не толкова заради слабите ни игри, които, вярвайте ми, ще се подобрят. Най-вече ни е нужно да си върнем позитивното настроение и мисли. Когато стане това, бъдете сигурни, че отново ще си гоним най-големите цели, поставени от президента и обществеността. Усещам огромното доверие от всички хора, които работят около мен. Усещам доверие и от обществеността. Футболистите отново се усмихват, което е много добре. Имаме един сплотен отбор, независимо от това колко езика се говорят в съблекалнята", каза още старши треньорът на "акулите".

Той беше категоричен, че няма никакви притеснения за мача с Видима - Раковски. "Отиваме в Севлиево да се преборим в една битка, която да спечелим. Време е да загърбим всички грешки, да излезем и да мачкаме, както ни каза г-н Събев", посочи Велков. Наставникът е сигурен, че от двете поредни загуби срещу ЦСКА и Левски могат да се извлекат и хубави неща. Освен това пораженията сами по себе си са достатъчен фактор за пълна мобилизация срещу последния в класирането Видима Раковски. 


"Аз уважавам всеки противник, уважавам борбата, която води. За нас няма малки отбори. За нас са важни победите", завърши Велков.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).