За Браганса ще се вземе решение до дни

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:41 / 17.03.2011
1176
Последният нов футболист в Черноморец - Бургас Хайме Диас Браганса е добре подготвен физически, констатира Антон Велков след двете тренировки с отбора на португалеца, който е на проби. "Играчът остави у мен много положително впечатление. Трябва да решаваме в кратки срокове за бъдещето му. Привличането на футболисти при нас е отворен, но не и безразборен процес. Няма отбор, който да спре да търси попадения в селекцията, особено когато се касае за атаката", посочи Велков.

За разлика от Браганса, Велков смята, че италианците Алберто Куадри и Мишел Кручани и исландецът Йозеф Йозефсон, които бяха привлечени тази зима, все още не са наваксали напълно с изоставането си във физическата подготовка.

Запитан как върви възстановяването на сина му Костадин, старши треньорът на "акулите" посочи, че се надява процесът да приключи до края на сезона. Когато е напълно оздравял, бранителят ще играе за Черноморец - Бургас в Елитната юношеска група до 19 г. Вариантът със завръщането на Велков - младши в Черноморец - Поморие отпаднал поради естеството на контузията му, която може да се провокира на изкуствен терен.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).