На първо време най-важно е да се вдигне отборът

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:02 / 22.03.2011
1035
Новият старши треньор на Черноморец - Бургас Георги Василев сподели, че няма пълна представа на какво се дължи кризата в отбора, но е наясно, че основният проблем е психологически.

"Сътресенията от промените след напускането на Красимир Балъков, излизането от състава на важни футболисти, постоянните слухове и неяснотата са създали излишно напрежение и негативна атмосфера в съблекалнята и на терена. Отборът е изваден от душевно равновесие", констатира Василев. Кратковременната му програма предвижда първо да стабилизира играта на отбора, да му даде повече оптимизъм и настроение, особено у играчите, ако са изпаднали във футболна депресия.

"Резултатите ще предопределят целите ни по-нататък. В движение ще стане ясно и дали целта за класиране в евротурнирите е осъществима. При това развитие на първенството купата се явява приоритет, но нещата не може да се разделят аристократично. Не можем да твърдим, че играем само за купата, а първенството сме го отписали. На първо време най-важно е да се вдигне отборът, а това минава през успех в следващия ни мач с Черно море, заяви наставникът.

От днес Георги Василев върна в отбора футболистите Йохен Зайц, Костадин Дяков, Цветомир Цонков и Енис Хайри, които бяха отстранени да тренират отделно.

Новият старши треньор ще търси други решения в средата на терена и в атаката, докато в дефанзивен план е доволен от това, с което разполага. Василев не предвижда привличане на нови попълнения. Евентуално може да бъде взет само португалецът Браганса, който е на проби. "Имаме футболисти, с които можем да решим проблемите си", категоричен беше Василев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).