Черноморец-Поморие ще разчита на младежките си национали срещу Любимец

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:20 / 24.03.2011
790
Черноморец-Поморие ще разчита на двамата си младежки национали за отложения мач от 17-ия кръг на Източна "Б" група срещу Любимец, който ще се играе а 27 март. Пламен Димов и Георги Костадинов ще се приберат възможно най-бързо след гостуването на младите "лъвчета" за контрола с връстниците им от Сърбия на 25 март в Индиджа. Младежките национали са предвидени в групата на старши треньора на поморийските "акули" Петър Хубчев, който се надява възпитаниците му да се завърнат в добро състояние, за да могат да участват в два мача за три дни.

От списъка за визитата на Любимец отпадат наказаният Иван Тодоров и лекуващите се Янко Георгиев, Христо Лемперов и Андрей Атанасов. Под въпрос е участието на най-опитния в състава Николай Кръстев. Втори мач под рамката на тима ще запише сръбският вратар Лазар Йовишич.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).