Георги Василев: Сигурен съм в подкрепата на бургаската публика

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (26)
12:57 / 06.04.2011
4566
Наставникът на Черноморец - Бургас Георги Василев отговори на журналистически въпроси преди началото на последната тренировка на отбора преди мача за Купата със Славия София. Той отдели особено внимание на бургаската публика, който познава добре и от предишния си престой край морето.

- Сигурен съм, че в този важен мач футболната общественост на града ще застане зад нас и ще ни подкрепи. Всъщност никога не съм имал съмнения в това. Очаквам утре доста публика на стадиона. Ще бъда щастлив да постигнем победа с добра игра и пред пълни трибуни.

Георги Василев изтъкна, че вече е дошъл момента отборът да покаже ново лице и с раздаване и игра на предела на възможностите си да постигне така очакваната от всички победа. "Мачът със Славия е като всеки друг, но поради турнирния си характер изисква по-различен подход.

Радостното е, че футболистите разбират отлично отговорността, пред себе си и смятам, че са готови да се раздадат докрай. Дано в този мач и спортния шанс бъде на наша страна" - продължи старши треньорът.

Единствената въпросителна пред Василев е заместникът на наказания за един мач Орлин Старокин на левия фланг на защитата. Генерала обаче обяви, че вече има вариант за тази позиция. Всички останали футболисти са здрави и на разположение на своя треньор.

След приключването на тренировката Георги Василев ще обяви групата, която ще излезе на режим в хотел България.


Виж коментарите (26)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).