Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Нефтохимик с лекота се наложи над Хеброс
Автор: Екип Burgas24.bg 10:49 / 11.04.2011Коментари (15)1801
© Burgas24.bg
Нефтохимик победи с лекота гостите от Хеброс (Харманли) с 3:0. Пред около 200 човека зелените достигнаха до футболната класика без да срещнат особени трудности от своите гости.

Срещата започна с териториално надмощие на "шейховете", което се изрази в опасен удар на Речев от около 25 метра, който изненада стража на гостите и той със сетни усилия изби топката в ъглов удар.

В 12-ата минута Георгоев удари греда след корнер изпълнен от Трендафилов. Гостите се опитаха да притесняват защитата на Нефтохимик с бавни и постепенни контри не застрашиха с нищо вратата пазена от бившия им съотборник Данчев до средата на полувремето.

В 27-ата минута, след опит на Алексиев да изведе Георгиев на стрелкова позиция настъпи объркване в защитата на гостите и след разминаване на играча в зелено и двама защитници на гостите, топката попадна у непокрития Христов, който с лекота я прати в долния ляв ъгъл на вратата на Хеброс за 1:0.

Само няколко минути по-късно в 34-ата минута отново Христов вкара за 2:0 след удар с глава от границата на малкото наказателно поле.

До края на полувремето "нафтата" организира още няколко опасни атаки, но липсата на концентрация в завършващия момент ги лиши от острота пред вратата на гостите.

Втората част започна по подобие на първата, като в 50-ата минута Георгиев направи непростим пропуск на опразнената от стража на гостите врата и от границата на наказателното поле прати топката в аут. При добре организирана атака в 65-ата минута Цъцъров овладя една избита топка от защитата на гостите и с плътен удар от границата на пеналта я прати точно в ръцете на вратарят на Хеброс.

Влезлия като резерва Желев изтърва ново изгодно положение за гол след като в 71-ата минута овладя една топка на границата на наказателното поле, технично се освободи от защитник на гостите, но ударът от въздуха му мина над напречната греда.

В 77-ата минута влезлия като резерва Драголов вкара за 3:0 с плътен удар от границата на малкото наказателно поле, след като бе добре изведен от Трендафилов.

До края на срещата Лефтеров, Рачев, Ценов и Христов пробваха да отбележат ново попадение за Нефтохимик, но липсата на точност ги лиши от такова. В самия край на срещата гол на гостите бе отменен поради положение на засада на играчът който вкара топката в мрежата.

Следващата среща на Нефтохимик е на 13.04. (сряда), като гост на отбора на Тунджа(Ямбол).






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на step4
премахни филтъра

+7
 
 
Със сигурност ще е последният ви мач във "В". Кой знае дано и за нас макар, че само с игра няма как. :) Живи и здрави!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.



Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: