"Акулите" с проблеми в защита преди мача с Литекс

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:44 / 14.04.2011
1479
Старши треньорът на Черноморец-Бургас Георги Василев ще бъде лишен от двама основни футболисти в защитната четворка за мача с Литекс. Капитанът Траян Дянков не е възстановен от травма, а Йохен Зайц е наказан.

Генерала ще включи 19 играчи в групата за мача. От избора му отпадат оперираният след тежка контузия Мартин Тошев, конгоанецът Лис Муйтис и италианците Алберто Куадри и Мишел Кручани. Запитан дали е наясно с титулярите, Василев отговори одухотворено, че ако ден преди мача не е наясно, то или е пропуснал нещо, или го е нямало тук.

Георги Василев посочи, че в последния мач срещу Сливен е гласувал доверие в стартовата 11-орка на вратаря Стоян Колев, след като на германеца Паскал Борел това лято му изтича договора, а и срещу Славия за купата допусна сериозна грешка.

"Не съм търсил умишлено мотиви да го сменя, но като има грешки, правят се и промени", коментира старши треньорът на "акулите" и уточни, че освен на Борел това лято изтича договорът и на Зайц, както и престоят на преотстъпените Савио, Куадри и Кручани.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).