ПСФК Черноморец – Бургас започна поредно подхранване на терените

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
10:48 / 20.04.2011
740
Веднага след мача с Литекс от последния пролетен кръг, в ПСФК Черноморец - Бургас започна поредното обработване на терените. Въпреки отличното състояние, в което се намират полетата на централния терен на стадион "Лазур", както и тези на Кампуса "Гнездо на акули", внасянето на хранителни вещества в почвата продължава с нестихващи темпове.

На новата спортна база на "акулите" се тренира всекидневно, като терените се използват както от представителния отбор, така и от детско юношеските формации на клуба. На Кампуса се провеждат и много от мачовете на различните възрасти в Академията на "Черноморец" от първенствата на страната. Всичко това налага тяхното редовно подхранване.

За тези, които желаят да усвоят основни футболни умения във времето, когато няма учебни занятия, през летните месеци на стадион "Лазур" и на Кампуса ще се проведат летни училища по футбол. Обучението ще се води от квалифицирани треньори от Академията на "акулите", а за децата са предвидени и срещи с техни любимци - футболистите от представителния отбор на Черноморец - Бургас.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).