Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (4)
Нефтохимик с лекота се наложи над Свиленград
Автор: Екип Burgas24.bg 22:28 / 01.05.2011Коментари (10)3157
© burgas24.bg
Нефтохимик с лекота се наложи над Свиленград с 4:0, в мач от 31-ия кръг на Югоизточната В група, игран в бургаския квартал Долно Езерово. Най-добрият играч на терена бе 42-годишният Митко Трендафилов, който набута две попадения в мрежата на южняците.

Свиленград започна с фалстарт на срещата и в 1-ата минута, след центриране на Митко Трендафилов, топката се озова в играч на Нефтохимик, и Георги Никифоров, направи безумен фаул, след което главният рефер Добромир Араванов, посочи бялата точка. От 11 метровия наказателен удар Сашо Дерменджиев бе точен - 1:0 за Нефтохимик. Ранното попадение, стъписа и се наложи, те бързо да изнесат играта в по-предни позиции. Южняците действаха основно с пробиви през фланговете. Така в 12-ата минута Христо Стефанов - Гунди, се озова на удобна стрелкова позиция, в наказателното поле на домакините, стреля, но удара му бе париран от бранител на бургазлии. В 17-ата минута Митко Трендафилов с топовен изстрел изпробва рефлекса на вратаря на Свиленград Димитър Николов, който обаче бе на мястото си и парира изстрела. В 27-ата обаче юношата на свиленградчани нямаше шанс, след като Митко Трендафилов "заши" великолепен гол със странична ножица - 2:0 за Нефтохимик. До края на полувремето пред атакуващите футболисти на южняците се отвори още един шанс, но при снаряда от пряк свободен удар на Димитър Бахчеванов, Емил Данчев показа добър рефлекс и предотврати попадение в мрежата си.

През втората част картинката на терена се запази - Нефтохимик контролираше топката, а Свиленград разчиташе основно на контри. Гостите обаче оставяха доста свободни пространства и от това, в пълна степен се възползваха зелените. В 54-ата минута Антон Иванов, се озова на удобна позиция и с мощен шут се опита да опъне мрежата на Димитър Николов за трети път. Младият голкипър бе на мястото си и спаси удара му. В 57-ата при разбъркване в наказателното поле на южняците, най-съобразителен се оказа, отново Митко Трендафилов, който от малкото наказателно поле не се поколеба да направи класическото 3:0. Този гол уби интригата в срещата и темпото видимо падна. В резултат на това до края на двубоя имаше само няколко по-интересни ситуации. В една от тях Паоло Драголов, вкара попадение, което бе отменено заради засада. В 84-ата минута пък Диян Лефтеров проби мощно в половината на Свиленград и оформи крайното 4:0.

След тази загуба жълто-зелените от граничния град, до голяма степен загубиха шансове за третото място. Нефтохимик пък се бетонира на втората позиция.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на reventon
премахни филтъра

+3
 
 
На никой ли не му прави впечатление, че абсолютно нищо не се е чуло напоследък за новите собственици на нафтата, дори и новият президент като че ли се е скрил някъде. Няма изявления какво ще стане при завършване на второ място, какви са плановете за следващия сезон и т.н. Все факти, които ми звучат тревожно.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Трима българи са на полуфинал на сингъл на тенис турнира в Бургас
Слаба психика ли? Григор Димитров е сред лидерите в света по този показател
Христо Захариев отново е на линия за "акулите"
Кметът на Бургас не спази думата си към Черноморец
Черноморец отстрани Левски в плейофите на НБЛ

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: