Касите на "Лазур" отварят днес в 16 часаза мача с Монтана

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:46 / 02.05.2011
1096
Днес касите на стадион "Лазур" ще отворят от 16 часа.
Билетите за секторите Б и Г ще струват по 5 лв., а за сектор В - по 6 лв. Организираните фенове на Черноморец - Бургас, които заемат места в блок 20, ще плащат по 5 лв. за вход. Феновете на гостите, ще получат достъп до сектор "Б" срещу 8 лв.

Зрителите, които са купили билети за мача с Литекс на стадион Лазур ще влизат безплатно днес. Единственото, което трябва да направят е да покажат на входа на стадиона, билета от предходния мач. Както е известно двубоят с "оранжевите" преди две седмици бе отложен поради проблем със захранването на електрическото осветление и бе изигран с ден по-късно. Тогава ръководството на Черноморец - Бургас обяви вход с билети на нулева стойност и така привържениците влизаха без пари на стадиона. Тези, които си бяха купили билети за двубоя, по решение на ръководството на "акулите" днес ще влизат безплатно.

Двубоят е последен в програмата на 24 кръг на първенството и ще започне от 21 часа на стадион "Лазур" в Бургас.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).