В Черноморец-Поморие залагат на офанзивни халфове

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:32 / 05.05.2011
1054
На офанзивни халфове ще заложи старши треньорът на Черноморец-Поморие Петър Хубчев в домакинството от 26-ия кръг на първенството в Източна "Б" група срещу Брестник.

Изборът от чисти нападатели е стеснен до имената на Васил Калоянов и Андрей Атанасов, което кара наставника по принуда да търси подкрепления на атаката от средната линия. От втора позиция по-често се очаква да се включват напред Георги Чакъров по левия и Емануил Манев по десния фланг. Разрешение да не се връща много назад ще получи и плеймейкърът Любомир Божинов.

Поморийските "акули" се превърнаха в специалисти по равенствата, след като записаха 5 "хикса" в последните си 6 мача. В отбора, който е трети в класирането, са амбицирани да превключат на победна вълна, за да се затвърдят в челото на таблицата.

Мачът с Брестник е на 7 май /събота/ от 18.00 часа на стадион "Поморие". Хубчев има половин дузина контузени в лазарета, а кадровите проблеми се допълват от отсъствието на младежкия национал Пламен Димов, който ще изтърпява наказание за натрупани жълти картони.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).