Георги Василев определи групата на Черноморец за мача с Калиакра

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
16:09 / 08.05.2011
1162
Осемнайсет футболисти на "акулите" от днес са на режим в хотел България, преди утрешния мач с Калиакра Каварна. От избраниците на Генерала отпаднаха получилият контузия в последния шампионатен мач Муса Койта, възстановяващия се след травма младежки национал Георги Терзиев, вратарят Паскал Борел и Живко Петков. Извън групата остана и полузащитникът Рикардо Андре, който ще пропусне 1 мач заради получен наказателен картон в последния шампионатен мач срещу Локомотив София. В групата след изтърпяно наказание от 4 мача обаче се завърна опитния защитник Йохен Зайц.

Преди двубоя с Калиакра, който е от 21 часа утре, "акулите" ще направят по традиция кратка тонизираща тренировка на стадион "Лазур". Билетните каси ще отворят в 16 часа, а цените на входните пропуски ще бъдат - 6 лв за сектор "В" и по 5 лв. за секторите "Б" и "Г". Феновете, които притежават членски карти ще влизат в сектора на агитката срещу 5 лв.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).