Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Черноморец Бургас отново не можа да победи на "Лазур"
Автор: Екип Burgas24.bg 22:51 / 09.05.2011Коментари (19)4714
© Burgas24.bg
Черноморец Бургас записа пета поредна загуба на стадион "Лазур", в мач от 26-ия кръг на А група. Този път възпитаниците на старши-треньора Георги Василев отстъпиха с минималното 0:1 от Калиакра Каварна.

Още в 15-ата минута "акулите" имаха прекрасна възможност да открият резултата. Георги Андонов проби по крилото след което намери в пеналта младия Цветомир Цонков, но удара на полузащитника мина на сантиметри от страничната греда.

Минути преди края на първото полувреме Хайме Браганца отправи силен удар към вратата на Калиакра, но стража Йордан Господинов се намеси блестящо и успя да отрази удара на португалеца.

В началото на второто полувреме гостите от Каварна откриха резултата след прекрасен гол на Майкъл Тевия. Африканеца получи чудесна асистенция от Десислав Русев, който свали с гърди топката в наказателното поле на Майкъл Тевия и полузащитника с мощен шут прати топката във вратата на Ник Дашев.

В 68-ата минута влезлия като резерва Пламен Крумов отправи много силен удар от фаул, но стража на Калиакра Йордан Господинов отново се намеси по-прекрасен начин и успя да парира удара на ветерана.

Пет минути преди края на срещата Черноморец Бургас бе много близо до изравняването. Йохан Зайц отправи чудесен удар от границата на наказателното поле, но топката срещна горната греда на Йордан Господинов.

След тази загуба Черноморец Бургас запазва 8-ата позиция в А група с актив от 33 точки, докато Калиакра успя да изплува от зоната на изпадащите и вече е над чертата с актив от 23 точки.
Още по темата: общо новини по темата: 2
08.05.2011
08.05.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на yanev
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: