Черноморец – Бургас пуска в сряда билетите за мача с Берое

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
16:16 / 16.05.2011
1146
Пропуските за мача от 28 кръг за първенството между отборите на "Черноморец - Бургас" и Берое" Стара Загора, ще бъдат пуснати в сряда 18 май, в 14 часа на касите на стадион "Лазур" и в хотел България. Цените на билетите са без промяна от последните два мача домакински мача на отбора - съответно за сектор "В" 6 лева и сектори "Б" и "Г" по 5 лева . Феновете на гостуващия отбор ще влизат с билети на стойност 8 лева.

Днес футболистите на Георги Василев тренираха веднъж на кампуса "Гнездо на акули". Всички играчи участвали в мача с "Миньор" са здрави и тренират на пълни обороти. Таранът Муса Койта се възстановява с добри темпове, но лекарският екип ще прецени след последната тренировка утре, дали той ще може да вземе участие в предстоящия двубой. Младежкият национал Георги Терзиев, който бе сред номерираните и присъства на церемонията по определянето за най-добър млад футболист, също се чувства добре и ще използва престоя си в столицата, за контролен преглед на който ще се установи степента му на възстановяване от травмата.

Всички останали футболист и са здрави и тренират с настроение след успеха от последното гостуване на отбора. Преди тренировката Хайме Браганца почерпи за поредния си гол в първенството с натурални сокове и шоколадови бонбони. Португалецът, който дебютира за "акулите" на първи април има изиграни девет мача за отбора, като в тях е отбелязал и три гола.

Утре от 11 часа е последната тренировка на "Черноморец - Бургас" преди срещата с "Берое". След нея старши треньорът Георги Василев ще определи групата футболисти, които ще излязат на лагер преди двубоя. Мачът със старозагорския тим е в сряда от 18.00 часа. По същото време са и останалите срещи от 28 кръг на първенството на страната.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).