Черноморец-Бургас с поредна загуба на "Лазур"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (17)
20:21 / 18.05.2011
2947
Черноморец-Бургас продължи слабата си серия на стадион "Лазур" в Бургас, след поредната си загуба този път от Берое с 0:2.

Старозагорци откриха резултата още в 20-ата минута с гол на Симеон Мечев, след груба грешка в защита от страна на "акулите". В 27-ата минута Берое удвои резултата. Георги Божанов направи хубав рейд по крилото, след което центрира в пеналта на домакините, където бе оставен непокрит Владислав Златинов, който вкара за 2:0.

Минути преди края на полувремето Черноморец имаха прекрасна възможност да върнат едно попадение в двубоя, но удара на Георги Андонов срещна гредата.

В 59-ата минута отново Андонов имаше възможност да намали резултата от фаул, но само добрата намеса на стража на Берое ги лиши от гол.

Четвърт час преди края отново бившия играч на Берое Георги Андонов беше близо до гол, но удара му излезе в аут.

В даденото от съдията продължение Енис Хайри получи втори жълт картон и съответно червен след много грубо нарушение срещу футболист на Берое.

След тази загуба "акулите" запазват 8-ата позиция с 36 точки. Берое е 7-и с актив от 45 точки.


Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).