Василев: Срещу Локомотив /Пд/ излизаме максимално мотивирани

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:46 / 26.05.2011
1107
"Срещу "Локомотив" /Пд/ сме задължени да излезем максимално мотивирани, защото това е последен мач за сезона, а за някои футболисти и последен мач с екипа на "Черноморец - Бургас", заяви старши треньорът на "акулите" Георги Василев на пресконференция днес. Мачът от последния кръг на "А" група е на 28 май /събота/ от 18.00 часа на стадион "Лазур". След изтърпени наказания в състава на домакините се завръщат Енис Хайри, Рикардо Андре и Хайме Браганца, но от права е лишен Цветомир Цонков. Заради контузии от групата със сигурност отпадат Пламен Крумов и Георги Терзиев, а по всяка вероятност и Костадин Дяков. Напълно възстановен за игра е Муса Койта.

Георги Василев отчете, че под негово ръководство отборът играе по-добре на чужд терен, отколкото на собствен. Затова откакто той е поел "акулите", те имат само една загуба навън. "Просто футболистите, с които разполагам, играят тактически по-точно на чужд терен, а у дома влизат в лабиринт, който трудно решават", констатира Генерала.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).