Генерала обеща по-успешен нов сезон

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
15:08 / 26.05.2011
1649
"Завършва едно първенство, което беше доста противоречиво за нас. Премина с ред перипетии, промени и неосъществена цел. За това има обективни и субективни фактори. Аз съм третият треньор, който поема горещия жезъл, който беше напуснат от важни фигури, особено в атаката. След като се загубиха шансовете за класиране в евротурнирите, се загуби и стимулът да се играе на 100 процента за премирането. Все пак имаме желанието и амбицията да завършим този полусезон на наш терен с успех, въпреки че това не е стратегически важно. Приемаме отбор с реални шансове за четвъртото място, което стана най-актуалното в последните кръгове, но това не ни интересува. Ние ще търсим победата", направи кратък обзор Василев.

"Смея да твърдя, че това, което свърших след поемането на "Черноморец-Бургас" е полезно с оглед на по-доброто му бъдеще. Поне получихме картина на проблемите в отбора и знаем какво ни трябва. Ще поемем по реалистичен път и съм сигурен, че новият сезон ще е по-успешен от настоящия", заяви старши треньорът на "акулите", които завършват на 8-мо място в "А" група.

На въпрос относно някои причудливи резултати в последните кръгове Георги Василев беше категоричен, че черноморци не са влизали в никакви уговорки и са играли честно в мачовете си. "Никога не бих се превърнал в пионка и не бих участвал в игри. Няма повод за каквито и да е съмнения, откакто съм в Бургас", отсече наставникът.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).