Димитър Димитров е новият старши треньор на ПСФК Черноморец – Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (149)
14:54 / 30.05.2011
7862
На своя заседание, проведено след приключването на шампионата на страната 2010 - 2011 година, Съветът на директорите на ПСФК "Черноморец - Бургас" взе следните решения:
1. Освобождава досегашния старши треньор на ПСФК "Черноморец - Бургас" Георги Василев.

2. На своето заседание Съветът на директорите на ПСФК "Черноморец - Бургас" взе под внимание личната препоръка на кмета на Община Бургас Димитър Николов, отборът на "Черноморец - Бургас" да бъде воден от доказан бургаски специалист. Решението на Съвета на директорите, взето с пълно единодушие е за нов старши треньор на отбора да бъде назначен Димитър Димитров

Името на треньора е свързано с най-големите успехи на бургаския футбол. С неговото назначаване, Съветът на директорите на ПСФК "Черноморец - Бургас" и Община Бургас са убедени,че ще отговорят в най-пълна степен на високите очаквания на бургаската общественост, за развитието на футбола в града ни на всички нива - от децата до представителния отбор. Очакванията са още през следващия сезон отборът - символ на град Бургас, да се представи достойно в първенството на страната, както и в турнира за Купата на България.



Виж коментарите (149)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).