Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Димитър Димитров е новият старши треньор на ПСФК Черноморец – Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 14:54 / 30.05.2011Коментари (149)7849
©
На своя заседание, проведено след приключването на шампионата на страната 2010 - 2011 година, Съветът на директорите на ПСФК "Черноморец - Бургас" взе следните решения:
1. Освобождава досегашния старши треньор на ПСФК "Черноморец - Бургас" Георги Василев.

2. На своето заседание Съветът на директорите на ПСФК "Черноморец - Бургас" взе под внимание личната препоръка на кмета на Община Бургас Димитър Николов, отборът на "Черноморец - Бургас" да бъде воден от доказан бургаски специалист. Решението на Съвета на директорите, взето с пълно единодушие е за нов старши треньор на отбора да бъде назначен Димитър Димитров

Името на треньора е свързано с най-големите успехи на бургаския футбол. С неговото назначаване, Съветът на директорите на ПСФК "Черноморец - Бургас" и Община Бургас са убедени,че ще отговорят в най-пълна степен на високите очаквания на бургаската общественост, за развитието на футбола в града ни на всички нива - от децата до представителния отбор. Очакванията са още през следващия сезон отборът - символ на град Бургас, да се представи достойно в първенството на страната, както и в турнира за Купата на България.

Още по темата: общо новини по темата: 73
07.09.2011
06.09.2011
02.09.2011
01.09.2011
01.09.2011
01.09.2011
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на zeleniq1962
премахни филтъра

-1
 
 
Точно за манталитет иде реч! Това, че мразиш при теб не е емоция а перманентно състояние! Баща му бил си хвърлял безвъзмездно труда и поради тази причина Черноморец му е виновен и длъжен... Искал да гледа с децата си мачове на "Лазур", ама Черноморец го спъвали... манталитет!!! Нали се сдобихте с богат президент - той е честен, не прави далаверки, кражби, плаща за разлика от Събев - е, ще ви купи стадиона и ще си играете там... само едно не може никой да промени и ще ти остане за цял живот - това, че си хейтър!
0
 
 
факта че новина за черноморец пак е разбунила духовете у зеления отбор значи че тях също ги интересува живо синия отбор колкото и да се стараят дас ни обясняват колко не им дреме, а се оказва понякога че знаят всичките ни футболисти, треньори, ръководители и т.н. аз честно казано в момента не знам имената на 2 футболисти дори кой е треньор на нафтата...до миналата година поглеждах но явно в този отбор скоро развитие няма да има и спрях. вие обаче продължавайте в същия дух. благодарим ви за вниманието и безплатната реклама. а на оня умник с ник нещо с 82 - паляк ще викаш на всички мъжки отрочета в твоя род - погледни си посещаемостта в Пловдив на мача с Марица - 8 човека, на другото ви дерби мисля с Гигант беше - 3ма фена - оня мазния дебелак един със знамето и един чопли семки....За мача ви с Ботев тук евала - шапка свалям - имаше хореография, готина атмосфера наистина, макар и нескромно пак да помпите цифрите....Официално на този мач са присъствали 6000 човека според продадените билети, от които 2500 човека са гости. другото са пак митове и легенди.Но, пак казвам - което си е така си е така - атмосферата беше наистина неповторима!
-2
 
 
Тея хич неса добре обаче какъв символ на Бургас е тоя изкуствен отбор създаден 2005 година. Какво е направил през цялото си съществуване за Бургас. Нефтохимик е отборът на Бургас които неспира да прославя нашият красив град. Ето сега ние сме на дъното но въпреки всичнко пак ние прославихме града с спечелената купа въпреки че е аматьорска все пак си е купа. Преди 15 години отново нашият отбор донесе 2 последователни купи в Бургас. А вие какво сте направили за този град само носите срам и позор.
-3
 
 
сини акули, за*би ги мазутите, те си имат далеч по-големи проблеми от нас...това че не ги коментират във форума, а се дразнят с нас с нищо не променя ситуацията там и бюджета им....нали си чувал поговорката "не поглеждай в чуждата паничка" - е тя за тях не важи...сега ще излязат да обясняват че са милиони и 4e са стъпили преди американците на Луната и че sa символа на Марс. За*би ти казвам....Както казват англичаните: Остави ги да си блъскат главите сами в стената.....
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: