Черноморец-Поморие удари Спортист Своге, ще спори с Видима на баража за "А" група

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (11)
19:07 / 08.06.2011
2761
Черноморец-Поморие спечели баража между вторите отбори в Източната и Западната "Б" група. "Акулите" нокаутираха Спортист Своге за три минути на стадиона "Хаджи Димитър" в Сливен.

Черноморец откри резултата в 37-ата минута с гол на Иван Стоев, нападателят засече центриране от фаул на Любомир Божинов. Три минути по-късно поморийци вкараха втори гол във вратата на Николай Годжев. Любомир Божинов отново центрира от фаул, но този път Георги Костадинов засече коженото кълбо за 2:0.

В средата на второто полувреме "акулите" останаха с 10 души на терена, заради втори жълт картон, съответно червен на полузащитника  Пламен Димов. С човек повече на терена Спортист успяха да върнат едно попадение в 82-ата минута дело на капитана Лъчезар Младенов. Минута преди края бранителят вкара и втори гол за своя тим, но той бе отменен от главния рефер Николй Йорданов.

След тази победа Черноморец-Поморие ще спори с Видима Раковски на баража за "А" група, който е насрочен за неделя.


Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).