Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (0)
Черноморец Поморие разби Видима и спечели промоция за "А" група
Автор: Екип Burgas24.bg 22:51 / 12.06.2011Коментари (29)4024
© Burgas24.bg
Отборът на Черноморец Поморие спечели промоция за "А" група. Акулите разбиха с 3:0 Видима Раковски на стадион Хаджи Димитър в Сливен в бараж за влизане в елита. Попаденията в срещата паднаха през втората част, като точни бяха Андрей Атанасов (57) и Васил Калоянов (60, 80).

Първото попадение в срещата падна след хубав пробив на Атанасов в 57-ата минута, когато прехвърли стража на Видима. Три минути по-късно след изпълнение на пряк свободен удар кълбото стигна до Калоянов, който с лекота преодоля Ивайло Василев. Класическото изражение на резултата оформи пак Калоянов. Той бе намерен с извеждащ пас зад гърба на севлиевската защита и направи 3:0. До края на двубоя резултата не се промени и акулите триумфираха.

 

Видима Раковски - Черноморец Поморие 0:3

0:1 Атанасов 57
0:2 Калоянов 60
0:3 Калоянов 80

Видима: И. Василев, Панов, Траянов, Щърков, Бранеков, Г. Иванов - к, Русев, Цветков (71 - Велев), А. Иванов (65 - Ашимов), Господинов, Игнатов (64 - Владимиров)

Черноморец: Йовишич, Копаранов, Тодоров, Кръстев, Костадинов (56 - Благоев), Калоянов (83 - Дамянов), Митев, Атанасов (76 - Димов), Коев, Божинов - к, М. Димитров

Още по темата: общо новини по темата: 5
15.06.2011
14.06.2011
13.06.2011
10.06.2011
08.06.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Jelio Panayotov
премахни филтъра

-1
 
 
Не ми се пишеше нищо, ама толкова простотии написани има че не е истина. Поздравления първо на чмц поморие - Ники Кръстев далеч не е само юноша на нафтата, но и той и другите са проф. футболисти - който им плаща заплатата - от неговия отбор са. Разните празнярчета надолу дето са писали, Нефтохимик не сме били бургаския отбор. никой не ни искал, имало един отбор на Бургас ала бала - 100 пъти съм ви го писал и сега за 101ви - Станете четвърти. Надскочете себе си. И тая година няма да стане май а ? Не бяха трансфери, не бяха кампуси не бяха чудесии и накрая пак НИЩО. Първия отбор с публика на заплата и уволнени фенове... Другия симпатяга - да ни върнел събев лиценза и да ни пускали на лазур. И лиценза ни бил ъпгрейднат. Ей ъпгрейд, дръж се малко:) Ако иска да е коректен , събев ще върне вас горе до затвора където си ви е стадиона, а на лазур ще му се върне името "Стадион Нефотхимик" - стадиона, който беше открит за първи път в сегашния му вид още 97ма с победата над левски. Школата, която я съсипа няма връщане за съжаление. Няма световна конспирация - конспирация е нещо дето е тайно - това с Нафтата е явна гавра.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките
Очакват ни възлови мачове на двата бургаски отбора от полуфиналните плейофи в Супер Волей

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: