Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Отец Николай благослови "Черноморец - Бургас" на старта на подготовката
Автор: Екип Burgas24.bg 12:27 / 20.06.2011Коментари (6)1631
Отборът на "Черноморец - Бургас" се събра днес в 10.00 часа на стадион "Лазур" за първа тренировка. Преди старта на подготовката отец Николай отслужи в съблекалнята водосвет за здраве, късмет и успехи на отбора. В края отецът благослови "акулите" и ги поръси със светена вода, като започна от старши треньора Димитър Димитров и помощниците му Петър Колев, Георги Чиликов, Любомир Шейтанов и Детелин Маслов. Херо разряза торта във вид на футболно игрище. Имаше го и традиционното шампанско.

След ритуала за началото на подготовката Димитър Димитров отведе футболистите си на крос в парка на Бургаските минерални бани. Преди клубният автобус да потегли, бе плисната кофа вода пред него, за да върви на тима в първенството.

Осмите от последния сезон в "А" група ще тренират в домашни условия до 27 юни. Следва 17-дневен лагер във Велинград с поредица от контроли. В края на месец юли се предвижда и втори летен лагер в Поморие.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
е*ах тия шарани,все много информирани какво ставало при нас,все много запознати,най-интересното,че е точно обратното на това което казват хора и играчи свързани с клуба.Доста странно нали?
+5
 
 
Събев никога не се е разпореждал да се губи бараж. Информацията ми е от най-първа ръка - от най-близкото му обкръжение и от няколко футболисти играли в тях. Ти на кой ще ме посъветваш да вярвам - на тях или на форумните герои тук :) Дано да биете, че вече не знам кой ще ви е виновен. Успех!
+3
 
 
Други нови - Ванчо Траянов се връща, Станев - вратар от Несебър и Славчо Шоколаров от Светкавица, 21-годишен, халф-крило, чувал съм, че е много добро момчето, разменен е за Васил Калоянов от Поморие
-2
 
 
ГОСПОД ДА ИМ Е НА ПОМОЩ НА УРОДА, ДА НЕ ИЗПАДНАТ :))) ХАХАХА
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров победи Новак Джокович в Рим
Д-р Теодор Борисов: През 60-те години българските национали имат най-големите успехи
Двукратният европейски шампион по вдигане на тежести Александър Пелешенко загина на фронта в Украйна
Григор Димитров сред първите поставени в Рим
Григор Димитров с шанс за страхотен жребий за турнира в Рим

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: