По две тренировки за "акулите" до лагера във Велинград

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:52 / 20.06.2011
1096
На сериозни натоварвания още от първия ден на подготовката подложи своите футболисти старши треньорът на бургазлии Димитър Димитров. Заедно със своите помощници и кондиционния специалист Детелин Маслов, мениджърът изготви наситена програма, по която ще се готви отборът до заминаването на първия си лагер във Велинград.

Сутрин играчите ще правят кросове в курорта Минерални бани, а следобед ще се готвят на кампуса "Гнездо на акули". Двуразовите тренировки ще продължат до петък включително. За събота е предвидена една тренировка сутринта, а в неделя по обяд отборът ще замине за първия си лагер във Велинград.
През седмицата са предвидени и задължителните медицински прегледи и тестове за кондиционното състояние на футболистите. През седмицата се очаква да пристигнат на проби няколко футболисти от чужбина, които ще бъдат тествани до заминаването за лагера във Велинград. Дотогава ще се прецени, кои от тях ще останат да тренират с отбора и кои ще бъдат отпратени. В края на седмицата към тренировките на "акулите" ще се присъединят и няколко от младите надежди на бургаския футбол, които в момента играят в отбора на "Черноморец - Поморие".

По време на първия лагер са предвидени да се изиграят четири контролни срещи. На 2 юли е контролата с "Локомотив" Пловдив в Банско, на 6 юли "акулите" ще гостуват в София на столичния "Локомотив", за 9 юли е планирана среща със "Септември" Симитли в Ракитово и на връщане към Бургас на 13 юли футболистите на Димитър Димитров ще играят в Стара Загора с "Берое".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).