Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Нефтохимик се раздели с трима
Автор: Екип Burgas24.bg 10:38 / 06.07.2011Коментари (3)3216
© Burgas24.bg
Новият член на Източната "Б" група Нефтохимик 1986 се раздели с трима футболисти, които играха досега във "В" група. Това са полузащитниците Георги Цъцъров, Жулиен Парушев и Емил Рачев, които ще продължат кариерата си в други отбори в региона.

Цъцъров вече се присъедини към Созопол, а Рачев от утре започва проби във втородивизионния Черноморец Поморие. Интерес към Жулиен Парушев има от новаците във "В" група ФК Мастер Бургас, където ще отиде и друг освободен от нафтата- Миро Радев.

С привличането на нападателя Стойко Сакалиев новите в Нефтохимик засега са девет. Към тях може да се присъедини и още един универсален защитник, който в момента е на проби в чужбина, но при негативен развой, е дал съгласието си да носи зелената фланелка. От ръководството засега пазят името му в тайна.

29 футболисти тренират в момента под ръководството на старши-треньора Димитър Стойчев. Той ще раздели групата на две за началните две проверки, които ще се играят на 12-и и 13-и юли съответно с Мастер Бургас и Созопол.

Източник: "БТА"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на pi4
премахни филтъра

-2
 
 
защо гоните мом4етата които се ма4иха в В група а вземате всякви недоказани мом4енца
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.



Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: