Димитър Димитров хареса Рикардо Азис

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (27)
10:31 / 11.07.2011
1900
Бразилският офанзивен халф Рикардо Азис може да се смята за ново по­пълнение на Черно­морец. 24-годишният футболист мина про­бен период в бургас­кия отбор и бе напъл­но одобрен от тре­ньора Димитър Димитров - Херо.

Той е спечелил доверието на специалиста в пос­ледните контроли, в които показа, че има с какво да помогне на тима. На бразилеца ще бъде предложен двегодишен договор и той ще защитава цветовете на "акули­те".

Освен него договори с клуба се очаква да подпишат котдивоарецът Ибрахим Ака и юношата на Левски Павел Пет­ков. Тримата могат да се смятат за сигурни нови попълнения на Черноморец. За сметка на това след контролите с Малеш (Микрево) и Септември (Симит­ли) Херо отпрати другите чужденци, които бяха на проби при бургазлии.

Ди­митров призна, че през това лято са му били предложени футболисти за два цели отбора, но той не смята да привлича играчи на килограм, които няма да му свършат работа. През следващите дни Черноморец ще тества още няколко българи, преди да обяви окончателния си със­тав за новия сезон.

Бургазлии продължават своята подготовката във Велинг­рад, където ще оста­нат до 13 юли. След това отборът се при­бира и ще тренира при домашни усло­вия.

Източник: в. "Меридиан мач"



Виж коментарите (27)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).