Окончателно: Нефтохимик няма да играе на Лазур

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (37)
13:43 / 16.07.2011
5084
Изпълнителният директор на Нефтохимик Бургас Благомир Митрев призна, че преговорите с Митко Събев за използването на тима на стадион "Лазур" в едноименния бургаски квартал са били неуспешни.

Завърналият се в професионалния футбол отбор имаше желание да играе домакинствата си на съоръжението, което преди години бе тяхно, а сега е собственост на президента на Черноморец Бургас Митко Събев.

Ръководителят в тима на "шейховете" не пожела да разкрие причините за провалените разговори, като заяви: "Можем вече официално да кажем, че и през следващия сезон ще играем на стадиона в Долно езерово. Няма да има проблем да сме там, свикнали сме. Ще успеем да направим на време необходимия ремонт, за да може да получим лиценз за "Б" група. Не желая да назовавам причините за неуспешните преговори за стадион "Лазур" ". В двата си сезона във "В" група Нефтохимик посрещаше гостите си именно в отдалечения бургаски комплекс Долно езерово.

По наша информация не само финансовите претенции от страна на Митко Събев са били причината да не се стигне до споразумение за съвместно използване от страна на двата бургаски клуба на модерното спортно съоръжение в морския град.

Също така планираната контрола с турския гранд Бешикташ вероятно няма да се състои заради проблемите, които имат босовете на "черните орли" с властите и обвиненията в корупция.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (37)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).