Черноморец продължава да гони публиката със скъпи билети

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
11:39 / 20.08.2011
1912
Продължава безхаберната политика на "Черноморец" относно цените за вход на домакинствата. И срещу "Локомотив" /Пд/ в събота на "Лазур" ще се влиза срещу билети от 6 лв. за всички сектори. Така беше и на първия мач от новото първенство срещу "Калиакра", когато на стадиона влязоха не повече от 400 човека. Явно собственикът Митко Събев съвсем е зачеркнал приходите от зрители, защото ако намали цената наполовина, на стадиона ще дойдат поне 2 000 души и така клубът ще спечели повече.

Тази събота "акулите" ще са домакини, само що се отнася до мястото на провеждане на срещата. Иначе със сигурност гостите ще имат повече привърженици по трибуните, които ще изпълнят отредената им "кошара". Пловдивският "Локомотив" разполага със стотици заклети фенове, които следват отбора навсякъде из България. Агитката на "черно-белите" има и печалната слава на една от най-буйните, което поставя нащрек охраната на мача. Очаква се ултрасите на гостите да приветстват старши треньора на черноморци Димитър Димитров, към когото продължават да питаят топли чувства от престоя му на кормилото на "Локо" /Пд/ от 2001 до 2003 г. Херо изгради гръбнака на отбора, който година по-късно стана държавен шампион за пръв път в клубната си история.

Стадион "Лазур" се пълнеше по времето на старши треньора Красимир Балъков, когато входът беше безплатен. От началото на тази година обаче Митко Събев спря авантата и залитна на другата крайност - билети на високи цени, които прогониха публиката и се стигна до печални антирекорди с по стотина зрители на домакинствата срещу "Монтана" и "Калиакра" през пролетния полусезон.

Източник: besove.com



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).