Невероятен Жужу донесe победата на Черноморец срещу Локомотив Пд

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (52)
22:02 / 20.08.2011
5021
Черноморец - Бургас записа втора поредна победа в "А" група на стадион "Лазур" в Бургас. "Акулите" се наложиха с 2:0 над пловдивчани, а герой за бургазлии се превърна алжиреца Жужу, който вкара двете попадения в срещата.

Гостите от Пловдив тръгнаха по уверено в срещата и още в самото начало можеха да открият резултата чрез Христо Златински, но ударът му намери страничната греда на Стоян Колев. Минути по късно черноморци имаха добра възможност за откриване на резултата. Георги Андонов се откри на добра позиция, след което стреля, но ударът му обаче не намери очертанията на вратата. В 29-ата минута откритието но наставника на "акулите" Димитър Димитров Жужу направи самостоятелен пробив от центъра на терена и с хубав шут откри резултата за бургазлии. Гостите набързо реагираха и отговориха с няколко добри атаки, но само добрите намеси на Стоян Колев запазиха вратата суха на Черномерец.

След почивката треньора на пловдивчани Драган Канатларовски направи няколко смени, с които направи играта по отворена. Черноморец естествено се възползва от това и с много красив гол "красавец" вкара втори гол. Негов автор отново бе Жужу. Алжирецът открадна една топка от Любомир Витанов в центъра на терена, след което с хубав изстрел вкара втория си гол в срещата, който се оказа и победен за крайното 2:0 за Черноморец.



Виж коментарите (52)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).