Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Задържаха 2 фенове на Нефтохимик, които са писали с боя на ст. "Лазур"
Автор: Екип Burgas24.bg 11:30 / 23.08.2011Коментари (46)7054
© Burgas24.bg
На 22.08.т.г. около 03.45 ч. в Пето Районно управление "Полиция" - Бургас е получено съобщение, за това че двама младежи пишат с боя по стената между входовете на стадион "Лазур" - в момента на изписването с помощта на зелен и бял спрей и шаблон с логото на любимия им отбор на нецензурни думи и фигури на стената на стадиона между първи и четвърти вход, са задържани лицата : И.И., 26 годишен и Р.В., 24 годишен, и двамата от Бургас. Същите са задържани за срок до 24 часа.
Още по темата: общо новини по темата: 4
22.08.2011
20.08.2011
15.08.2011
15.08.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на химик
премахни филтъра

+1
 
 
antony61, айде отърви ни от присъствието си най-накрая "бохеме". ти като си инсйадер я ми кажи какво си постигнал в живот. сигурно ще ми кажеш че не е моя работа. еми и аз ще ти кажа че не е твоя работа да определяш хората какви са и какво са постигнали в живота. преди няколко дена ти бях казал че аз съм постигнал доста неща в живота, макар и да съм на 30, но това не ми пречи още тази вечер да отида и да драскам и аз със спрей. защото както каза mrhenkey футбола е страст и любов. футбола е за феновете, а не за шепа престъпници, които потъпкват достойнството на обикновенните любители на футбола. какво ми говориш за някакви документи за собственост? в цял свят свеки отбор освен с емблемата се опреличава и със стадиона си, а всички в България знаят че този стадион е на нефтохимик. хиляди документи да изкара събев, всички като чуят за този стадион се сещат за нефтохимик, а не за черноморец и не за събев. отиди и кажи на някой цесекар че стадион българска армия не е на цска понеже по документи е държавна собственост и да видим какво ще стане. най-много да си изядеш боя. аз съм бъдещ юрист и като такъв ще ти кажа че за разлика от материялния живот, във футбола властват други неписани закони. това че си собственик на отбора и на стадиона, не значи че ти принадлежи!!!
-5
 
 
Престъплението на тези престъпници ми напомня на престъпленията извършени от английските аутсйдери преди месец.Хора бедни духом,бедни и финансово,хора нереализирани в живота,хора прости ,неуки и мързеливи мислейки си ,че понеже са бедни всичко им е позволено.Стадион "Лазур" не е на Нефтохимик ,нито на Черноморец.Той е на М.Събев.Все едно аз да си ПРОДАМ апартамента на някой от вас и понеже нямам къде да живея идвам след известно време и ви казвам,че тъй като това е било едно време моя собственост ,сега се самонастанявам и ще живея с вас .И понеже съм беден няма да плащам наема който вие ми определяте.С тези си престъпни деяния шепата ненормалници насаждат омраза към Нефтохимик.А това е недопостимо.А пък драсканиците в този форум показват крещящ кртенизъм/изключвам deepwater/.Да наречеш една БУРГАСКА легенда като Зл.Янков псевдозвзда ,издава безсилието и злобата на пишещия тази простотия.Не ми говорете за никаква любов и идеализъм.Това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.Рушене на ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ.Това ,че нещата не са такива каквито ви се искат,не означава,че сте прави.Има закон.А закона борави с ДОКУМЕНТИ.В кой ДОКУМЕНТ пише че стадион "Лазур" е собственост на Нефтохимик?????
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
»

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: