Черноморец си тръгна с трите точки от Стара Загора

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (20)
20:15 / 27.08.2011
3255
Черноморец - Бургас победи с 2:1 като гост Берое в мач от третия кръг на "А" група. "Акулите" достигнаха до победата в самия край на мача в Стара Загора. Всичко интересно на двубоя под Аязмото се случи след почивката.

През първата част двата отбора играха по предпазливо и не тръгнаха да са надиграват. Единствено с което ще се запомнят първите 45 минути е червения картон на Петър Димитров от Берое в самия край на полувремето.

След почивката с човек повече бургазлии тръгнаха в предни позиции да печелят мача и само 5 минути след обновяването на играта те вече водеха в срещата. Жужу центрира в наказателното поле на заралии, където Асис бе оставен непокрит и нападателя не сгреши за 1:0. В 80-ата минута Асис имаше прекрасна възможност да удвои резултата, но профука 100% положение, след като на празна врата от границата на малкото наказателно поле не намери рамката на вратата. В 90-ата минута главния рефер Христо Ристосков свири дузпа за домакините, която бе превърната в гол от Златинов. Радостта на домакините обаче бе кратка. В 93-ата минута след ъглов удар Траян Дянков се оказа най-съобразителен в наказателното поле на старазагорци и вкара за крайното 2:1 за Черноморец - Бургас.

 



Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).